Bemutatkozás

Oscar 2018, Hollywood blvd, Los Angeles

Köszöntöm az oldalon!

Üdvözlöm, a nevem Juhász Edvárd a Radikal Film ügyvezetője.

Mint ahogy más, én is az alapoktól kezdtem felépíteni a tudást, amely lehetővé teszi, hogy a munkámat a legszakszerűbb módon végezzem el. A pályám során a 90-es évek elején érintettem a számítógépes játékprogram fejlesztést mint grafikus. Ezután következett az első televíziós ifjúsági sorozat, ahol digitális kezelőfelületeket, és oktatóanyagokat kellett a képernyőre vinnem. Az eddig megszerzett tudásomat tovább bővítve az ezt követő évek alatt többszáz reklámfilm utómunkáján dolgoztam, mint vágó és grafikus (videó). A kezdetektől tagja vagyok a Hello Hollywood c. televíziós műsor csapatának (korábban Szeretettel Hollywoodból), mint szerkesztő, vágó, hangmérnök és operatőr. A műsor elkészítése során több alkalommal Los Angelesben is dolgoztam a Golden Globe és az Oscar rendezvényeken, mint vágó, szerkesztő, operatőr és gyártásvezető.

Munkaterületek:

A hazai és nemzetközi filmkészítői tudást felhasználva szeretném figyelmébe ajánlani a következő területeket, amelyek érdekelhetik Önt:

  • Céges image, PR-és reklámfilm (főcímmel, grafikákkal, logó animáció, stb...)

  • Interjúk, helyszíni riportok készítése, akár több megszólaló egyszerre

  • Rendezvények, események filmezése, videós dokumentálása

  • Oktatófilm készítése, igény esetén animált 2-3D-s grafikai elemekkel kiegészítve

  • Élő online adás "streaming" közvetítése HD (1080p) kamerával (facebook, youtube, stb...) egyéni mikrofonokkal, hangkeverővel, világítástechnikával, vagy ugyanez felvétel készítésével és utána elkészített utómunkával.

A fenti filmkészítési területek tájékoztató jellegűek, igényével keressen bizalommal. Elérhetőségek a "kapcsolat" menüpont alatt találhatóak.

Golden Globes 2018, The Beverly Hilton, Los Angeles