Bemutatkozás  

Oscar 2018, Hollywood blvd, Los Angeles

Köszöntöm az oldalon!

Üdvözlöm, a nevem Juhász Edvárd a Radikal Film ügyvezetője.

Mint sok más ember, én is az alapoktól kezdtem el építeni a tudást, amely lehetővé teszi, hogy a munkámat a lehető legprofesszionálisabb módon végezzem el. A pályám során a 90-es évek elején foglalkoztam számítógépes játékprogramok fejlesztésével grafikusként. Ezután az első televíziós ifjúsági sorozat következett, amelyben digitális kezelőfelületeket és oktatóanyagokat kellett a képernyőre vinnem. A megszerzett tudásomat tovább bővítve az ezt követő években több száz reklámfilm utómunkáján dolgoztam vágóként és grafikusként (videó). A kezdetektől tagja vagyok a Hello Hollywood című televíziós műsor csapatának (korábban Szeretettel Hollywoodból) szerkesztőként, vágóként, hangmérnökként és operatőrként. A műsor elkészítése során több alkalommal Los Angelesben is dolgoztam a Golden Globe és az Oscar rendezvényeken vágóként, szerkesztőként, operatőrként és gyártásvezetőként. 

Munkaterületek:

A hazai és nemzetközi filmkészítői tudásomat felhasználva szeretném figyelmébe ajánlani a következő területeket, amelyek érdekesek lehetnek Önnek: 

A fenti filmkészítési területek tájékoztató jellegűek, ha bármelyiket igényelné, kérjük, keressen bizalommal. Elérhetőségeink megtalálhatók a "kapcsolat" menüpontban. 

Golden Globes 2018, The Beverly Hilton, Los Angeles